fbpx
LaserWar Weapons and Tactics

Isporuka za Evropu i SAD!

Kao eksluzivni dileri za Srbiju, na usluzi i klijentima iz EU i SAD!

Dragi partneri i klijenti, uprkos trenutnoj krizi u svetu koja je izazvana ratom u Ukrajini, te sve većim i češćim sankcijama koje se uvode Ruskoj Federaciji, želimo da vas obavestimo da smo zajedno sa našim partnerima i našom matičnom kućom iz Rusije, kompanijom LASERWAR uspeli da pronađemo način da posao ide kako treba te da sve isporuke budu moguće i dalje. Iako smo već ekskluzivni distributeri LASERWAR opreme za Srbiju i Balkan, posle nekoliko online konsultacija sa Upravom LASERWAR-a, potpisali smo novi ugovor sa kompanijom LASERWAR te smo od sada kao njihovi zvanični predstavnici spremni da preuzmemo ako bude potrebe i klijente iz Evrope, EU i SAD-a kako bi LASERWAR neometano mogao da se razvija i kako bi naši parneri i prijatelji širom sveta mogli da posluju bez poteškoća. Tu smo za sve naše partnere!

„Kompanija LASERWAR je, uprkos logističkim problemima u vezi sa zatvaranjem vazdušnog prostora za ruski vazdušni saobraćaj, pronašla stabilne načine da pošalje LASERWAR opremu za sve strane partnere. Kao i do sada, isporučičemo opremu u Evropu i SAD kopnenim i vazdušnim transportom. Uspostavili smo kontakte sa dilerima i poboljšali načine plaćanja. Sada možete naručiti laser tag opremu preko LASERVAR-a ili preko naših dilera, partnera. Nastavljamo da prihvatamo plaćanje u bilo kojoj valuti preko Alfa-banke. Ali ako dođe do poteškoća, novac za opremu možete da prebacite direktno našim dilerima u Evropi (na primer, Srbija, Letonija) i Kini“ – Navode iz kompanije LASERWAR LLC

Imajte na umu da se vreme isporuke LASERWAR opreme povećalo za jednu ili dve nedelje. Ali radimo i na ovom zadatku. Povećali smo isporuke našim dilerima u njihovim skladištima. Ovo će omogućiti brz povratak na dve nedelje isporuke. Stalno radimo na poboljšanju usluge i sada je naša kompanija postala jača! Nastavljamo da razvijamo, kreiramo i prodajemo visokotehnološku LASERWAR opremu. Nadamo se da će se kriza što pre rešiti i da će ponovo zavladati mir.

Naša kompanija LaserWar Weapons And Tactics, nastaviće da podržava naše partnere iz Rusije te da bude na usluzi da pomogne i reaguje u cilju održavanja stabilnosti poslovanja i ne ometanog rada globalne LASERWAR mreže.


LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.