fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LaserWar gde igrati?

Gde igrati? Novi Sad!

Odlučili smo da napišemo jedan set članaka gde da igrate LaserWar u Srbiji. Pisaćemo po gradovima, jer verujemo da ima puno fantastičnih lokacija u opticaju! Krećemo od grada u kom je i sedište naše firme, naravno Novi Sad! Novi Sad krije veliki broj mesta koji su idealni za igru LaserWar. Odmah na početku da kažemo da nismo sve spomenuli, ovo je samo prvi deo!

Fruška gora, izletište Iriški venac

Iriški venac nalazi se na vrhu Fruške Gore, smešten je na visini od 502 metara nadmorske visine, a jedno je od najpopularnijih izlezišta ove vojvođanske planine. Iriški venac čest je izbor za jednodnevne izlete, ali i odmore tokom celog vikenda, kao i one duže. Netaknuta priroda i šumski ekosistem daju posebnu notu kada se igra LaserWar. Milion i jedno mesto za sakrivanje, teren različitog karaktera od onih težih strmih delova do blagih padina, priroda kao u dzungli. Odlično za MILSIM misije i za igrače koji vole avanturu i malo teže uslove za igranje. Igramo u blizini hotela „Norcev“ te igrači mogu da posle igre predahnu u najlepšem hotelu u srcu Fruške gore uz čaj, kafu ili možda ručak sa prelepim pogledom na Novi Sad.

Fruška gora, izletište Stražilovo

Još jedan vrh Fruške Gore, smešten na 321 m.n.v,  a nalazi se iznad Sremskih Karlovaca.  Brdo Stražilovo popularno je izletište zbog beskrajnog zelenila, mira i prirodne lepote, ali i bogate kulturno-istorijske prošlosti koju baštini. Ako malo skrenemo sa rute i standardnog puta zalazimo šumu koja je idealna za LaserWar „ratnike“ i veliki broj misija koje ova „mapa“ omogućava. Stražilovo uvek daje poseban doživljaj igri i uvek mislimo da je to teren kao stvoren za naše igre. Tip terena je umeren, ali se predlaže igračima sa iskustvom. Ovde su sve misije otključane! Veliki izbor scenarija koje smo spremili ovde možete da igrate.

Fruška gora, izletište Popovica

Moramo priznati naše omiljeno mesto za igru! Izletište Popovica je pravi raj za one koji žele da provedu jedno aktivno vreme u prirodi. Sam osećaj da ste u dubini šume i da igrate tik uz Popovičko jezero koje je smešteno u sred šume, daje Vam jedan poseban doživljaj. Zašto je naše omiljeno i zašto svima preporučujemo? Pre svega pruža više terena različite težine, od uzuzetno napornih za kardio treninge i vežbanje kondicije do onih umerenih i blagih koji su idealni za početnike. Ako uzmemo u obzir pristupačnost zbog gradskog prevoza čija je okretnica upravo na tom mestu, dovoljno mesta za parkiranje, blizina gradu nekih 15-20 minuta, ali i fantastični uslovima terena, zaista Popovica je top lokacija za LaserWar i naši klijenti i igrači najčešće biraju upravo ovo mesto. Takođe ovo je lokacija idealna i za avanturiste, profesionalne igrače, MILSIM igrače, rekreativce, ali i početnike. LaserWar na Popovici će vam ostati kao nezaboravno iskustvo.

Pogledajte naš Gameplay sa Popovice i uverite se i sami!

Izletište Letenka, Fruška gora

Smešteno u središnjem delu Fruške gore i jedno od najpoznatijih i najvećih izletišta, Letenka je mesto za sve ljubitelje čistog planinskog vazduha i rekreacije. Kao i prethodne lokacije zbog svojih prirodnih karakteristika, šumskog ekosistema i terena koji je pogodan za LaserWar igru, ovo mesto je idealno za ljubitelje prirode, sporta i rekreacije. Sa LaserWarom sigurni smo da će vam dan na ovom mestu biti ispunjen maksimalno i da ćete iskustvo i ovu igru pamtiti dugo kao jedna lepa uspomena.

Vaša lokacija po izboru za LaserWar?

Istakli smo po nama ono najbolje! Gradske i druge parkove nismo uzimali u izbor zbog ograničenosti misija i scenarija koji mogu da se igraju u njima, ali i velikog broja ljudi koji ih posećuju a što može da utiče na doživljaj igre. Dok smo ovo pisali, uzeli smo u opticaj i iskustva naših igrača, te su ove lokacije svakako na prvom mestu. Ipak je Fruška gora što se Novog Sada tiče pravi izbor, a bilo koje izletište na njoj ili neki manje popularan deo, svakako može da posluži da se zabavite i igrate LaserWar. Uskoro pišemo drugi deo! Da zakažete vaš LaserWar termin pozovite 063539437.

Pogledajte cenovnik na našem sajtu i izračunajte cenu pomoću kalkulatora.

I za kraj da napomenemo i ponovimo da nema posebnog terena. Možete da igrate gde god želite, te ako imate u planu neku drugu lokaciju, svakako nam pišite. Mi donosimo opremu gde god želite da igrate.