fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
Laserwar Novi Sad

ACTION NIGHT CINEPLEXX PROMENADA

Laserwar, sponzor premijere filma John Wick 4

 

Action Night povodom premijere filma John Wick 4 bio je pun adrenalina i uzbuđenja, a zajednička saradnja sa Cineplexx Promenada bioskopom omogućila je da ova noć bude još nezaboravnija. Svi prisutni, u iščekivanju premijere filma John Wick 4 bili su u prilici da pokažu svoje veštine u preciznom gađanju našom opremom u holu bioskopa. Ove aktivnosti su doprinele sjajnoj atmosferi; Svi posetioci su imali priliku da iskoriste razne popuste koje su pripremili organizatori, a u sali bioskopa izvlačeni su dobitnici glavnih nagrada.

Pre samog filma, na velikom platnu smo imali priliku da vidimo tizer LASERWAR-a, što je bilo sjajno zagrevanje pred film. Nakon toga, krenula je premijera filma John Wick 4 koja je bila spektakularna i ispunila sva očekivanja fanova. Zahvaljujemo se Cineplexx Promenada bioskopu na izvrsnoj saradnji i organizaciji ovog događaja. Bez njihove podrške, ova noć ne bi bila moguća. Takođe, veliku zahvalnost dugujemo Aleksandru Živaljeviću na fantastičnom foto izveštaju, koji je zabeležio najbolje trenutke ove nezaboravne večeri.

Sve u svemu, Action Night povodom premijere filma John Wick 4 bio je sjajan događaj za sve fanove ovog kultnog filma. Nadamo se da ćemo i u budućnosti nastaviti ovakve saradnje i organizovati još mnogo zabavnih događaja za sve ljubitelje filma.

 

 


LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.