fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
7 mitova o LaserTag igri

6 mitova o LaserTag igri

LaserTag je relativno nova igra. Mnogi ni ne znaju za njeno postojanje. Zbog toga se pojavljuju mitovi i glasine oko LaserTag koncepta, koji nemaju veze sa stvarnošću i sprečavaju početnike da pravilno razumeju osnove LaserTag-a. U ovom članku ćemo opisati osnovne mitove u vezi LaserTag igre i pokazati zašto oni nisu tačni.

Mit broj 1 – sva oprema je ista

Primera radi LaserTag ponuda uključuje oko 80 modela oružija. Zašto toliko puno? Igrači imaju različite ukuse. Neki igrači vole samo modele bazirane na realnom borbenom prototipu, drugi preferiraju lake i prakticne modele kao što su Phoenix, Predator. Da ne zaboravimo sve ostale vrste ostalog oružija – pištolje, grnate i tako dalje koje često koriste iskusni igrači. Svo ovo mnoštvo modela za igru ne bi trebali samo da izgledaju lepo već i da funkcionišu pravilno i pouzdano u okrutnim uslovima za rentiranje. Pre kupovina modela za igru raspitajte se od dobro od kog materijala je napravljen, kakva je baterija, koja optika se može koristiti kao i ostale karakteristike tog modela. Sve ovo i možete pogledati na našem shop-u.

Mit broj 2 – dodatni uređaji nisu potrebni

Prvi LaserTag mit nas polako uvodi u drugi, koji se isto tako brzo razbija. Nemoguce je zadržati klijente i animirati ih bez dodatnih uređaja. Naravno u početku su vam dovoljni standardni modeli kada tek počinjete i kada dolaze početnici. Posetioci će se ubrzo zadovoljiti samo trčanjem i pucanjem. Ljudi žele da probaju nove scenarije i nova pravila LaserTag igre. Za to su vam potrebni pametni LaserTag uređaji. Nudimo vam preko 30 dodatnih uređaja i predmeta za igru LaserTag-a na otvorenom. Oni će vam omogućiti realizaciju scenarija iz vaših omiljenih video igrica kao i nekih ličnih zamisli.

Mit broj 3 – oružije može biti korišćeno samo za igru

LaserTag nije samo vrsta zabave to je i sport. Pojavljivanjem LaserTag meta omogućana vežbanje gađanja iz autentičnih snajperskih i automackih pušaka. LaserTag sem same igre može nezavisno biti korišćen za trening odraslih igrača ili za vežbanje gađanja u metu.

Mit broj 4 – LaserTag se igra samo u zatvorenom prostoru

Samo oni koji nikada nisu bili na LaserTagu misle tako. LaserTag se između ostalog može igrati u zatvorenom prostoru ali naša oprema nudi veće mogućnosti. Prednost naše opreme jeste domet koji je i do 500 metara zavisnoti od modela. Može se igrati u šumi, napuštenim objektima, dvorištu halama mogućnosti su neograničene. Realistične replike koje možete pogledati na našem youtube kanalu u akcije, omogućavaju realnu simulaciju rata.

Mi vam nudimo mogućnost igranja na našem terenu koji je sređen u maniru Drugog svetskog rata. Vi sami možete odlučiti lokaciju koja vam se sviđa donosimo opremu na bilo koju lokaciju. Primera radi najviše se igra u Kameničkom parku i Popovici. Takođe nismo ograničeni samo na Novi Sad, već na celu državu. Takođe LaserTag se igra i u uslovima noći i dana. Noćna igra pruža poseban doživljaj u šumi i uključuje sva čula ne samo vid. O noćnoj igri možete pročitati na našem blogu.

Mit broj 5 – LaserTag se igra samo po toplom vremenu

Besmislica! LaserTag je idealan za one koji žele da provedu zimu aktivni. Za razliku od paintball igre LaserTag zraci ne mogu da se zamrznu a opterećenje na bateriju je mnogo lakse nego na bateriju kod airsoft modela. U tom smislu LaserTag kao taktička igra pobeđuje sve druge. Baterija na najhladnijoj temperaturi koja moze da se dogodi u našoj zemlji može da drži i do 12h. Naravno da su LaserTag leti i zimi dve različite igre. Zimska igra donosi svoje čari taktike, kamuflaže i ostalih pravila.

Mit broj 6 – LaserTag je samo za decu i devojke

Od fanova paintball-a i airsofta kao i drugih uključenih u te aktivnosti možete čuti kako pravi igrači traže bol, realističnost pravih metaka, strah iako te dve igre nemaju veze sa realističnom ratnom simulacijom. Iz neosnovanih i nedovoljno objektivnih razmišljanja donose zaključak da je to igra za decu iako je po svim parametrima zahtevnija i realnije od paintball i airsoft igre.

Naravno da su među posetiocima i devojke i deca ali to samo potvrđuje raznolikost opreme. Sa različitom opremom možete prilagoditi LaserTag svima. Od najzahtevnijih hardcore igrača do dece svako može da uživa u LaserTag ratnoj simulaciji. Još jedna potvda ovoga je mnoštvo igrača koji služe u vojsci i policiji kao i igrača iz samog vrha specijalnih jedinica. Uz sve to možete izbeći modrice i opasnost da van neko povredi oko ili neki drugi deo tela.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.